Araştırmalar

Ödüller

               Gıda Mühendisliği

 

Prof.Dr. Figen Ertekin 2012, Best Paper Award, 2011, Journal of Food Science and Technology, Mysore. Association of Food Scientists and Technologists (India) (AFST) Functional and physicochemical properties of whole egg powder: Effect of spray drying conditions. Journal of Food Science and Technology, Mysore, 48(2),141-149.

 

2013, Ulusal Gıda Teknoloji Platformu (UGTP) Poster Mansiyon Ödülü, EuroFoodChem XVII konferansında sunulan Proje Posteri

 

Özdestan, Ö., Uren,A., Isleroglu, H., Kemerli,T., Sakin Yilmazer,M., Kaymak-Ertekin, F. Ozyurt,B. 2013. Effects of different cooking conditions on heterocylıc amine contents of chicken meatballs.  EuroFoodChem XVII, May 7-10th, İstanbul, Turkey p:407

 

2013, NORTHSTAR, Baş döndüren fikirler, Gıda sektörü inovasyon projeleri yarışması, Kategori: Yeni proses/Gıda teknolojisi, Konu: Dirençli nişasta üretimi, İkincilik ödülü

 

2013, NORTHSTAR, Baş döndüren fikirler, Gıda sektörü inovasyon projeleri yarışması, Kategori: Yeni proses/Gıda teknolojisi, Konu: Glikomakropeptit içeren toz puding karışımı, Mansiyon ödülü

 

Kimya Mühendisliği

 

Rhamnolipidlerin Potansiyel Kullanım Alanlarına Yönelik Yüzey Özelliklerinin Araştırılması, Prof. Dr. Sümer PEKER, Prof. Dr. Sümer Peker,Prof. Dr. Şerife Ş. Helvacı, Prof. Dr. Günseli Özdemir, Yüksek Lisans ve Diploma Projesi Öğrencileri

 

İnşaat Mühendisliği

 

Doç.Dr. Özge ANDİÇ ÇAKIR, 13th ICAAR Award for Best Young Scientist (2008, Haziran)

 

Dr. Tuğba ESKİŞAR, Elsevier Bünyesinde Geotextiles and Geomembranes adlı dergide onur ödülü (2013)